Audio / Video | Inteligentné bývanie

Audio / Video

LARA Rádio:

Keď hudba, tak sieťovo!

lara_repro LARA je prehrávač hudby a internetových rádií – to všetko v rozmere vypínača v designe Logus90.

V rámci pripojenia k internetu vie LARA prehrávať stream rádií a ďalej súbory z multimediálnych serverov (NAS Synology). Je možné pripojiť tiež zdroj externej hudby (iPhone, “chytrý” telefón, MP3 prehrávač) do audio vstupu cez jack 3.5 mm.

Konfigurácia nastavení zariadení je možná nielen pomocou jednoduchého menu ovládaného z predného krytu prístroja, ale i vzdialene cez vlastný webový server.

LARA je vybavená OLED farebným displejom o veľkosti 1,5″ (základné informácie o prehrávaní hudby, orientáciou v menu nastavenia atď.).lara

Ovládanie sa prevádza jednoduchým dotykom na prednom paneli prístroja alebo infračerveným diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia výrobku.

S internetovým rádiom získate jednoduchý prístup k tisícom rozhlasových staníc z celého sveta bez počítača. K sieti ho pripojíte cez Ethernet a má tiež integrovaný 10W zosilňovač.

LARA Vám ponúka možnosť konfigurácie cez Váš PC pomocou SW LARA konfigurátor, ktorý je dodávaný ZDARMA.


Kamery D-link:

DCS_942L
Ak potrebujete sledovať svoj dom, kým ste na cestách, môžete tak urobiť prostredníctvom cloudových kamier DLink. Tieto kamery boli navrhnuté tak, aby boli ľahko integrovateľné do vášho domáceho prostredia. Preto rada nových modelov kamier podporuje cloudovú službu mydlink , ktorá umožňuje najjednoduchším spôsobom monitorovať požadovaný objekt bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Niektoré modely vybavené systémom nočného videnia a / alebo integrovaným záznamovým zariadením, takže môžete ľahko sledovať napr. Svoje spiace dieťa alebo kontrolovať dom, kým ste na dovolenke. Veľkou výhodou týchto kamier je, že pre prístup z vonku, nie je zapotreby mať zriadenú verejnú IP adresu. V prípade zakomponovania kamier D-Link do nami ponúkaného systému inteligentného ovládania domu, doporučujeme zriadenie verejnej IP adresy.

NAS Servery:
DS214se_biely
Kompaktné diskové úložisko NAS do domácnosti nabité všetkými funkciami, ktoré by mohol moderný používateľ potrebovať a oveľa viac. Toto dátové úložisko je určené nielen domácim užívateľom, ale aj menším kanceláriám. Vďaka nemu môžete ukladať, zdieľať a zabezpečovať vaše súbory. Oceníte určite veľmi nízku spotrebu energie, tichú prevádzku a vysokú spoľahlivosť. Server nie je štandardne osadený žiadnym diskom, tie je nutné dokúpiť zvlášť.
Server je plne softvérovo vybavený a okrem bežných NAS funkcií má úzku väzbu na internet aj multimediálne aplikácie. Navyše je možné do neho nahrať aj ďalšie aplikácie. Funkcie sú jednoducho nastaviteľné a správu zvládne každý skúsenejší užívateľ PC. Správa úložiska je tiež plne lokalizovaná. DiskStation umožní ukladanie, správu a zdieľanie všetkých dát, ako pracovných, tak aj multimediálnych. Tie možno zdieľať po sieti aj cez internet, alebo priamo prehrávať sieťovým multimediálnym prehrávačom, TV či hernou konzolou.
Hlavné vlastnosti servera:

  • All-in-1 server s jednoduchou inštaláciou
  • Kompaktný, tichý, bez údržbový systém
  • Spracovanie multimédií pomocou procesora s podporou jednotky čísla s plávajúcou desatinnou čiarkou
  • Rýchlosť čítania 102 MB/s a rýchlosť zápisu 58 MB/s
  • Personal Cloud (zdieľanie a synchronizácia dát na Synology z rôznych platforiem)
  • Nízka spotreba energie
  • Otvorený systém (možnosť jednoduchej inštalácie ďalších aplikácií)